اصول عطر دهی
28 اسفند 1402
ارسال شده توسط مدیر

اسانس فندق، اسانس تافی، اسانس کارامل، اسانس شکلات، وانیل و اسانس پرتقال اسانس که حتما خارجیشو تهیه کنید .
عطروطعم بهتری درکیک خواهید داشت. توجه کنید مقدار اسانس ها درکیک ها کاملا به کیفیت اسانس بستگی داره این مقداری که در دستورات گفته شده برای اسانسی هست که من استفاده کردم و میدونم خارجی هست شما باتوجه به اسانستون ممکنه کم یا بیشتر از مقدار گفته شده دردستور استفاده کنید مثلا اگر دیدین عطرش در کیکتون کمه کمی بیشتر بریزید.
📌وجود اسانس در کیک های کارخانه ای لازمه تا طعمی مشابه بهتون بده ولی اگر به هر دلیلی نخواستید بگیرید با خودتون هست ولی خیلی خیلی موثره تو عطر کیک ها مخصوصا اسانس تافی و کارامل ،پرتقال
دیدگاهتان را بنویسید