logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

اصول عطر دهی

28 اسفند 1402
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی

اسانس فندق، اسانس تافی، اسانس کارامل، اسانس شکلات، وانیل و اسانس پرتقال اسانس که حتما خارجیشو تهیه کنید .

عطروطعم بهتری درکیک خواهید داشت. توجه کنید مقدار اسانس ها درکیک ها کاملا به کیفیت اسانس بستگی داره این مقداری که در دستورات گفته شده برای اسانسی هست که من استفاده کردم و میدونم خارجی هست شما باتوجه به اسانستون ممکنه کم یا بیشتر از مقدار گفته شده دردستور استفاده کنید مثلا اگر دیدین عطرش در کیکتون کمه کمی بیشتر بریزید.

 

📌وجود اسانس در کیک های کارخانه ای لازمه تا طعمی مشابه بهتون بده ولی اگر به هر دلیلی نخواستید بگیرید با خودتون هست ولی خیلی خیلی موثره تو عطر کیک ها مخصوصا اسانس تافی و کارامل ،پرتقال

بعدی حرفه ای شروع کن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10149
ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.