logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

باید و نباید ها برای شروع

3 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی
روغن در فرآیند پخت کیک باعث حفظ حباب ها و نگه داری گاز های موجود در مواد کیک میشه و با شکستن رشته های گلوتن در آرد به ترد و اسفنجی شدن بافت کیک کمک میکنه. ما برای پخت کیک میتونیم از روغن مایع گیاهی مخصوص پخت و پز استفاده کنیم چون روغن سرخ کردنی به دلیل نقطه دود بالا جذب خمیر نمیشه و باعث پودری شدن بافت کیک میشه پس دقت داشته باشید به هیچ عنوان از روغن های سرخ کردنی استفاده نکنین ❌
و از روغن های گیاهی مخصوص پخت پز مثل روغن کانولا، ذرت و روغن دانه آفتابگردان که در تمام سوپر مارکت ها موجود هست  استفاده کنید. دقت کنید که روغن استفاده شده در کیک باید بدون بو و طعم باشه تا باعث نشه طعم و عطر کیک ناخوشایند بشه. روغن کنجد و زیتون مناسب نیستن مگر در دستورات خاصی ذکر شده باشه.
🔴نکته قابل ذکر و مهم دیگر به هیچ عنوان در رسپی که روغن مایع استفاده شده روغن جامد و کره نباید جایگزین بشه مگر اینکه در خود رسپی ذکر شده باشه که روغن در این رسپی قابل جایگزینی میباشد.
قبلی حجم کیک تو 3 برابر کن
بعدی نگفته هایی از انواع کره

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10134
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.