باید و نباید ها برای شروع
3 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر

روغن در فرآیند پخت کیک باعث حفظ حباب ها و نگه داری گاز های موجود در مواد کیک میشه و با شکستن رشته های گلوتن در آرد به ترد و اسفنجی شدن بافت کیک کمک میکنه. ما برای پخت کیک میتونیم از روغن مایع گیاهی مخصوص پخت و پز استفاده کنیم چون روغن سرخ کردنی به دلیل نقطه دود بالا جذب خمیر نمیشه و باعث پودری شدن بافت کیک میشه پس دقت داشته باشید به هیچ عنوان از روغن های سرخ کردنی استفاده نکنین ❌
و از روغن های گیاهی مخصوص پخت پز مثل روغن کانولا، ذرت و روغن دانه آفتابگردان که در تمام سوپر مارکت ها موجود هست استفاده کنید. دقت کنید که روغن استفاده شده در کیک باید بدون بو و طعم باشه تا باعث نشه طعم و عطر کیک ناخوشایند بشه. روغن کنجد و زیتون مناسب نیستن مگر در دستورات خاصی ذکر شده باشه.
🔴نکته قابل ذکر و مهم دیگر به هیچ عنوان در رسپی که روغن مایع استفاده شده روغن جامد و کره نباید جایگزین بشه مگر اینکه در خود رسپی ذکر شده باشه که روغن در این رسپی قابل جایگزینی میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید