logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

باید و نباید ها برای شروع

3 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی
روغن در فرآیند پخت کیک باعث حفظ حباب ها و نگه داری گاز های موجود در مواد کیک میشه و با شکستن رشته های گلوتن در آرد به ترد و اسفنجی شدن بافت کیک کمک میکنه. ما برای پخت کیک میتونیم از روغن مایع گیاهی مخصوص پخت و پز استفاده کنیم چون روغن سرخ کردنی به دلیل نقطه دود بالا جذب خمیر نمیشه و باعث پودری شدن بافت کیک میشه پس دقت داشته باشید به هیچ عنوان از روغن های سرخ کردنی استفاده نکنین ❌
و از روغن های گیاهی مخصوص پخت پز مثل روغن کانولا، ذرت و روغن دانه آفتابگردان که در تمام سوپر مارکت ها موجود هست  استفاده کنید. دقت کنید که روغن استفاده شده در کیک باید بدون بو و طعم باشه تا باعث نشه طعم و عطر کیک ناخوشایند بشه. روغن کنجد و زیتون مناسب نیستن مگر در دستورات خاصی ذکر شده باشه.
🔴نکته قابل ذکر و مهم دیگر به هیچ عنوان در رسپی که روغن مایع استفاده شده روغن جامد و کره نباید جایگزین بشه مگر اینکه در خود رسپی ذکر شده باشه که روغن در این رسپی قابل جایگزینی میباشد.
قبلی حجم کیک تو 3 برابر کن
بعدی نگفته هایی از انواع کره

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10134
ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.