حجم کیک تو 3 برابر کن
3 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر

بکینگ پودر یک ماده شیمیایی هست که برای پف کردن و سبک و اسفنجی شدن بافت کیک و شیرینی استفاده میشه که از ترکیباتی شامل جوش شیرین، اسید تارتاریک، سدیم، آلومینیوم سولفات و کلسیم فسفات تشکیل شده است.
❌توصیه میشه که بکینگ پودر رو به هیچ عنوان به صورت فله ای و کیلویی تهیه نکنین و حتما از بکینگ پودر های پلمپ استفاده کنین که تاریخ مصرف هم روی محصول ذکر شده باشه. در حال حاضر سه برند تیارا، مهسا و دکتر اوتکر توی بازار موجود هست، برند مهسا ارزان و با کیفیت هست و نسبت به دو برند دیگه کمی قیمت مناسب تر است ولی عملکرد عالی و کیفیت خیلی خوبی دارد. دقت کنید اگر بکینگ پودر تازه باشد در نتیجه ما محصول بهتری خواهیم داشت مخصوصا در کیک های اسفنجی و به اسفنجی شدن بافت کیک خیلی کمک میکند.
اگر بکینگ پودر به مدت طولانی در معرض هوا قرار بگیره باعث میشه به تدریج کیفیتش کم بشه و باعث کاهش عملکرد و عمل آوری در کیک ها بشه پس دقت داشته باشید حتما بکینگ پودر رو در ظرف در بسته و دور از رطوبت نگه داری کنید.
یعنی در یخچال نذارینش. برای اینکه مطمئن بشید بکینگ پودر حالت تازه دارد و عملکرد مناسبی رو در کیک داره، مقداری بکینگ پودر در ظرفی بریزید و مقداری آب ترجیحا کمی گرم بهش اضافه کنید بعد از مدت کوتاهی حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه حباب های زیادی در سطح ظرف ظاهر میشوند.
اگر بکینگ پودر هیچ واکنشی نشان نداد، نشان دهنده فساد بکینگ پودر میباشد و قابلیت استفاده را ندارد اما تا زمانی که بسته بندی باز نشود و عمر مفید این ماده بین ۶ تا ۱۲ ماه است و باید درجای خشک، خنک و در ظرف بسته نگهداری شود.
بعد از خرید بکینگ پودر بهتر است در ظرفی در بسته و در جای خنک نگهداری کنید، دقت کنید اگر بکینگ پودر در معرض هوا قرار بگیره خاصیت خودش را از دست میدهد طبق توضیحاتی که دادم سعی کنید همیشه بکینگ پودر را با آرد و مابقی مواد خشک الک کنید تا یک کیک با بافت عالی داشته باشید.
📌بیکینگ سودا یا جوش شیرین با بکینگ پودر فرق داره و ممکنه در برخی دستورها هم بکینگ پودر و هم جوش شیرین استفاده بشه جوش شیرین عمر مفید نامشخص دارد و باید در مکان خنک و خشک و ظرف در بسته نگهداری شود.
❌جوش شیرین با بکینگ پودر جایگزین نشود.
دیدگاهتان را بنویسید