logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

خودت روغن جدا کننده بساز

6 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
آموزش کاربردی

برای تهیه این روغن باید از نسبت مساوی آردقنادی، کره ،روغن جامدخونگی استفاده کنید.

(مثلا 10گرم آرد، 10 گرم کره، 10 گرم روغن) هر سه رو با قاشق یا همزن کامل هم بزنید تا یک دست بشه وبعد اون رو داخل یک ظرف در دار بریزید و در جای خنک نگهداری کنید در زمان استفاده با استفاده از قلمو قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید پس از پخت باید وقتی کیک از داغی افتاد آن را به راحتی از قالب جدا کنید.

قبلی بکینگ پودر بهتره یا سودا؟
بعدی تو خونه شربت بار پرطرفدار رو درست کن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10232
ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.