logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

همه چی درباره کرم تارتار

6 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی

(Cream of Tartar)

می‌تواند برای پایدار کردن سفیده‌ی تخم مرغ، برای لطافت بیشتر شیرینی‌ها، به عنوان عامل پف دهنده و یا برای جلوگیری از شکرک زدن شربت‌ها بکار برده شود.

کاربرد کرم تارتار در شیرینی‌پزی مهمترین استفاده‌ی کرم تارتار در شیرینی‌پزی کمک به پایدار کردن سفیده‌ی تخم‌مرغ می‌باشد.

در دستورهایی همانند مرنگ و کیک‌های اسفنجی که ساختار اصلی شیرینی، از سفیده‌ی زده شده به وجود می‌آید، این پودر برای اطمینان از نخوابیدن پف سفیده‌ی تخم مرغ در حین زدن به آن اضافه می‌شود.

نقش دیگر کرم تارتار، مقاوم کردن سفیده تخم‌مرغ در مقابل حرارت است. برای کیک‌ها و دسرهایی که رویه‌ی مرنگ دارند، با اضافه کردن کرم تارتار به سفیده‌ی تخم مرغ، مقاومت مرنگ در برابر حرارت بالا میرود و باعث می‌شود داخل فر، بدون آب شدن سفیده مرنگ شروع به قهوه‌ای شدن کند.

همچنین یکی دیگر از استفاده‌های کرم تارتار کمک به بهتر پف کردن شیرینی هاست.

استفاده‌ی دیگر کرم تارتار برای تهیه‌ی شربت‌ها می‌باشد. در واقع کرم تارتار همان وظیفه جوهر لیمو را انجام می‌دهد.

اضافه کردن کرم تارتار به عنوان عامل اسیدی، جلوی به هم پیوستن مولکول‌های شکر را می‌گیرد و از کریستاله شدن سریع شکر (شکرک زدن) جلوگیری می‌کند.

قبلی میدونستی آرد چرب هم داریم!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10252
ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.