logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

اینا رو میدونستی؟

5 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی
یکی از نکات مهم در تهیه شیرینی ها اندازه گیری دقیق است .
برای اندازه گیری بهتر است از ترازوی دیجیتال استفاده شود و هر جا پیمانه یا قاشق چایخوری نوشته شده است از پیمانه های استاندارد استفاده شود.
🔴 به هیچ عنوان توصیه نمیشه که گرم رو تبدیل به پیمانه کنید و بجای استفاده از ترازو از پیمانه استفاده کنید!
📌اگر در اندازه گیری اشتباهی رخ بده قطعا نتیجه کار خراب خواهد شد 📌 هرجا در دستور پیمانه ذکر شده، از‌پیمانه استفاده کنید و‌ هر جا وزن ماده اولیه گفته شده از ترازو استفاده کنید.
قبلی خوشمزه و بهشتی
بعدی چقدر بریزم؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10159
ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.