logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

اینا رو میدونستی؟

5 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی
یکی از نکات مهم در تهیه شیرینی ها اندازه گیری دقیق است .
برای اندازه گیری بهتر است از ترازوی دیجیتال استفاده شود و هر جا پیمانه یا قاشق چایخوری نوشته شده است از پیمانه های استاندارد استفاده شود.
🔴 به هیچ عنوان توصیه نمیشه که گرم رو تبدیل به پیمانه کنید و بجای استفاده از ترازو از پیمانه استفاده کنید!
📌اگر در اندازه گیری اشتباهی رخ بده قطعا نتیجه کار خراب خواهد شد 📌 هرجا در دستور پیمانه ذکر شده، از‌پیمانه استفاده کنید و‌ هر جا وزن ماده اولیه گفته شده از ترازو استفاده کنید.
قبلی خوشمزه و بهشتی
بعدی چقدر بریزم؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10159
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.