دمای فر چقدر باید باشه؟
6 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر

دمای فر هرکدام از آیتمهای آموزشی متفاوت هست وکامل درهر ایتمجداگانه توضیح داده شده است پس لطفا هر دستور رو با دقت مطالعه بفرمایید شما با کار کردن با فرتون متوجه میشین که دمای متعادل و مناسب برای پخت چی هست بنابراین ممکنه درجه دما در فر شما به نسب چیزی که در اموزش گفته شده متفاوت باشه در فر گازی باید از طبقه وسط فر برای پخت انواع کیکها استفاده کنین.
سینی لعابی کف فر گازی باید همیشه کف فر بمونه.
اون سینی برای تعادل گرمای یکسان در کل فر هست در فر برقی باز بستگی به فرتون داره که دماش در همه جای فر یکسان باشه اگر نمیدونید همون طبقه وسط بزارید در فر شما اگر در طبقه وسط کیک ها زیرش زود رنگ گرفت یا کف کیک ها سوخته بود برای دفعات بعدی بزارین طبقه ی بالا.
دمای فرها باهم متفاوته و باز تاکید میکنم باید دمای فر خودتون دستتون بیاد که چه دمایی براش خوبه.
و در آخر اگر روش رنگ نگرفت تو فر گازی چند لحظه گریل بزنید برای ماکروفر باید حتما دستور رو از روی دفترچه راهنماش مطالعه بفرمایید اما این روش زیر هم بطور کلی قابل استفاده هست مایکروفر دکمه ای به نام کانوکشن ….conviction ) دارد .
این حالت در واقع فر برقی محسوب میشه . شما در دومرحله باید از این گزینه استفاده کنین ابتدا دکمه کانوکشن را زده .
دمای مورد نظر را انتخاب و استارت بزنین مایکروفر بطور خودکار تا دمای مورد نظر شما داغ شده و خودش بوق میزنه. سپس دکمه استاپ یا کلییر را بزنید.(stop_clear) سپس شما دکمه کانوکشن را مجدد زده ودرجه مورد نظر را انتخاب وenter زده و همچنین تایم مورد نظر را انتخاب و start بزنید.
📌معمولا فر برقی ۱۰تا ۲۰درجه از فر گازی باید کمتر بشه در فر برقی دمای پایین و بالا همزمان روشن برای این کیکها و اگر در آخر مدت زمان پخت باز رنگ نگرفت بزارید طبقه نزدیک گریل و چند دقیقه دوای بالا رو فقط روشن کنید تا رنگ بگیره دمای فر کاملا باز بستگی به قدرت فرتون داره که باید با تکرار و تمرین دستتون بیاد.
📌 برای حالت کانوکشن شما هر جنس ظرفی میتونین قرار بدین مثل گالوانیزه.تفلون.سیلیکون و … برای پخت کیکها معمولا از پایه کوتاه ماکروفر باید استفاده شود.
دیدگاهتان را بنویسید