logo
جستجو
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مجله آموزشی
  • درباره من
  • گالری
  • تماس با ما
حساب کاربری

دمای فر چقدر باید باشه؟

6 فروردین 1403
ارسال شده توسط مدیر
نکات اولیه قنادی
دمای فر هرکدام از آیتمهای آموزشی متفاوت هست وکامل درهر ایتم‌جداگانه توضیح داده شده است پس لطفا هر دستور رو با دقت مطالعه بفرمایید شما با کار کردن با فرتون متوجه میشین که دمای متعادل و مناسب برای پخت  چی هست بنابراین ممکنه درجه دما در فر شما به نسب چیزی که در اموزش گفته شده متفاوت باشه در فر گازی باید از طبقه وسط فر برای پخت انواع کیکها استفاده کنین.
سینی لعابی کف فر گازی باید همیشه کف فر بمونه.
اون سینی برای تعادل گرمای یکسان در کل فر هست در فر برقی باز بستگی به فرتون داره که دماش در همه جای فر یکسان باشه اگر نمیدونید همون طبقه وسط بزارید در فر شما اگر در طبقه وسط کیک ها زیرش زود رنگ گرفت یا کف کیک ها سوخته بود برای دفعات بعدی بزارین طبقه ی بالا.
دمای فرها باهم متفاوته و باز تاکید میکنم باید دمای فر خودتون دستتون بیاد که چه دمایی براش خوبه.
و در آخر اگر روش رنگ نگرفت تو فر گازی  چند لحظه گریل بزنید برای ماکروفر باید حتما دستور رو از روی دفترچه راهنماش مطالعه بفرمایید اما این روش زیر هم بطور کلی قابل استفاده هست مایکروفر دکمه ای به نام کانوکشن ….conviction ) دارد .
این حالت در واقع فر برقی محسوب میشه . شما در دومرحله باید از این  گزینه استفاده کنین ابتدا دکمه کانوکشن را زده .
دمای مورد نظر را انتخاب و استارت بزنین مایکروفر بطور خودکار تا دمای مورد نظر شما داغ شده و خودش بوق میزنه. سپس دکمه استاپ یا کلییر را بزنید.(stop_clear) سپس شما دکمه کانوکشن را مجدد زده ودرجه مورد نظر را انتخاب وenter زده و  همچنین تایم مورد نظر را انتخاب و start بزنید.
📌معمولا فر برقی ۱۰تا ۲۰درجه از فر گازی باید کمتر بشه در فر برقی دمای پایین و بالا همزمان روشن برای این کیک‌ها و اگر در آخر مدت زمان پخت باز رنگ نگرفت بزارید طبقه نزدیک گریل و چند دقیقه دوای بالا رو فقط روشن کنید تا رنگ بگیره دمای فر کاملا باز بستگی به قدرت فرتون  داره که باید با تکرار و تمرین دستتون بیاد.
📌 برای حالت کانوکشن شما هر جنس ظرفی میتونین قرار بدین مثل گالوانیزه.تفلون.سیلیکون و … برای پخت کیکها معمولا از پایه کوتاه ماکروفر باید استفاده شود.
قبلی کوچیک باید باشه یا بزرگ؟
بعدی بکینگ پودر بهتره یا سودا؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش کاربردی
  • نکات اولیه قنادی
برچسب‌ها
نکات اولیه

منوی وب سایت

Youtube Instagram Paper-plane
دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پشتیبانی:
09134105682

© حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای فهیمه توکلی محفوظ می باشد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://fahimehtavakoli.ir/?p=10190
ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.